Over ons

  VD-Van Driessche met zijn 15 gedreven medewerkers en tientallen jaren aan opgebouwde expertise staat elke dag klaar voor de vakman in HVAC.

  VD-Van Driessche

  VD-Van Driessche is een echt familiebedrijf met een heel open structuur. We kunnen flexibel inspelen op elke situatie en denken echt mee met de vakmannen die hier over de vloer komen.

  Zowel met de vakmannen als met onze leveranciers streven wij naar een persoonlijke en lange samenwerking. En dat we hierin slagen, bewijst onze trofeeënkast vol trofeeën die een 10-,15- en 20-jarige samenwerking vieren.

  Ecologie is ook voor ons erg belangrijk. Geothermie, zonnepanelen en WTW-ventilatie worden in ons gebouw al jarenlang gebruikt.

  We worden ondersteund door de sector en zijn lid van FESAH, partner van Ede & lid van hun Belgische luik Omega.

  Meer dan 50 jaar ervaring
  A-merken
  Ruim aanbod in stock
  Service
  Flexibele leveringen
  Enkel voor de vakman

  Onze geschiedenis

  HET ONTSTAAN

  Cesar Van Driessche richtte het bedrijf op in 1967. Dit in een kleine garage van een woonhuis. Het bedrijf groeide en er was dus nood aan meer ruimte. Omliggende gronden werden opgekocht en er werd bijgebouwd tot het niet meer mogelijk was.

  EEN NIEUW HOOFDSTUK

  In de jaren 70 werd er verhuisd naar een andere locatie in Moorsel en werd er in de daaropvolgende jaren ter plaatse verder uitgebreid. In de jaren 80 stapte An Van Driessche, de dochter van Cesar, mee in de zaak. In 1997 kwam zij aan het roer te staan.

  KLAAR VOOR DE TOEKOMST

  In 2008 werd er gekozen voor verdere professionalisering en expansiemogelijkheden. Het bedrijf nam zijn intrek in een groot industrieel gebouw in Liedekerke, vlak naast de autosnelweg. Lieven De Brandt, partner van An, werd in 2013 mede-zaakvoerder. In 2017 was het nog groot feest: 50 jaar VD-Van Driessche!

  VD Van Driessche nv

  Nijverheidszone Begijnenmeers 53
  1770 Liedekerke

  Contactgegevens

  Maandag 7.00 - 17.00
  Dinsdag 7.00 - 17.00
  Woensdag 7.00 - 17.00
  Donderdag 7.00 - 17.00
  Vrijdag  7.00 - 16.00