Service

  Service is een sleutelwoord bij VD-Van Driessche. We maken het de vakman graag zo makkelijk mogelijk. Maatwerk, efficiënte leveringen en een uitleendienst zijn hier enkele voorbeelden van.

  SERVICE VOOR DE VAKMAN

  Technische vragen? Graag ondersteuning bij berekening en uitvoering? Wij staan klaar! En dankzij onze ruime stock kan je gerust zijn, je stapt buiten met het materiaal dat je nodig hebt.

  Maatwerk

  Bij VD-Van Driessche weten we dat ‘one size fits all’ niet altijd klopt. En zeker niet in onze sector. We spelen hier dan ook graag op in en dit zowel wat de producten als de dienstverlening betreft.

  Wat technische installaties betreft, zijn we 1 van de weinigen in België die tailormade oplossingen kan aanbieden. Wat dacht je van een nieuwe tailormade collector voor een appartementsgebouw die op een halve dag geplaatst kan worden? Een stuk handiger dan ter plaatse een volledig nieuwe op maat te gaan opbouwen en lange tijd geen warm water of verwarming te kunnen genereren, niet?

  Ook qua dienstverlening werken we op maat. Op basis van de mogelijkheden en wensen van de eindklant stellen we de best passende oplossing voor.

  Leveringen op werf of magazijn

  Al van in het begin leveren we ook op de werf of in het magazijn. Natuurlijk zijn onze methodes sindsdien mee geëvolueerd met de tijd. Dankzij de nodige training en ervaring kunnen we leveringen zo efficiënt mogelijk aanpakken.

  Wij maken het de installateurs graag zo makkelijk mogelijk. Als het om een appartementsgebouw gaat, verpakken we bijvoorbeeld de radiatoren per verdieping en per appartement. Zo moet dit ter plaatse niet helemaal uitgezocht worden en dit spaart uiteraard veel tijd uit.

  Onze inspanningen worden zeker op prijs gesteld. Wat verpakking en levering betreft, behalen we altijd topscores op service-enquêtes.

  Studie

  We maken gebruik van de modernste software en gecertifieerde berekeningsprogramma’s. Wat vloerverwarming en betonkernactivering betreft, tekenen we alle circuits en bepalen we de instelling van het debiet. We stellen bij WTW-ventilatie de pulsie en extractie binnen de woning volledig op punt. Ook maken we gebruik van software van de fabrikanten zelf en voor berekeningen maken we ook gebruik van Heat-Box.

  We hebben medewerkers die op basis van een plan bepalen welke materialen er kunnen worden toegepast en wat de kostprijs is. Er wordt ook een materiaallijst opgemaakt. Zo kan er op basis van een heel concreet overzicht een beslissing gemaakt worden.

  Laat je VD-Van Driessche de berekeningen en studie doen, dan ben je van A tot Z volledig in orde volgens de huidige normeringen. Onze installateurs beschikken ook over de nodige certificaten en zijn erkend door de bouwnijverheid.

  1 ding is zeker: Ga je als professioneel vakman met ons in zee? Dan moet je je geen zorgen maken.

  Afhaalbalie

  Aan onze afhaalbalie staan altijd meerdere mensen voor je klaar. Stuk voor stuk beschikken zij over voldoende productkennis. Lang wachten? Daar is bij ons absoluut geen sprake van!

  Je kan natuurlijk ook zelf je materiaal halen. Dankzij de nodige automatisatie verloopt dit heel vlot.

  Wij hebben 1 vestiging en dit heeft enkele grote voordelen:

  • Al onze stock is hier aanwezig en we investeren ook in voldoende stock ter plaatse. De kans dat je met lege handen weer moet buitenstappen is bijzonder klein.
  • Informatiedoorstroming vanuit de leveranciers naar onze mensen gaat moeiteloos en zorgt ervoor dat de baliemedewerkers altijd goed geïnformeerd zijn.

  Technische ondersteuning

  Wij ondersteunen alle mogelijke producten binnen ons gamma. Dat gaat van een eenvoudige stalen buis tot de meest gesofisticeerde gebouwregelingen etc. En die ondersteuning is heel divers:

  • Na akkoord op de studie gaan wij de waardes die nodig zijn om bijvoorbeeld de vloerverwarming in te regelen mee begeleiden.
  • Is er een pomp nodig voor een appartementsgebouw dat problemen heeft met afvoerwater? Dan gaan wij in samenspraak met de fabrikant de pomp bepalen.
  • Ook wat airco’s betreft, berekenen we samen met de installateur de dimensionering van apparaten, buizen en leidingen.
  • Leiden er verschillende wegen naar Rome? Dan gaan we op basis van de wensen van de klant de best passende oplossing bepalen om dit eindresultaat te bereiken.

  Wij als groothandel zijn echt de begeleidende factor naar installateurs toe en zijn het enige aanspreekpunt. Na plaatsing door de installateur moet de fabrikant nog voor een efficiënte inbedrijfstelling zorgen, maar ook dat regelen wij.

  Zowel voor het bepalen van het materiaal, als het leveren en het opstarten van het materiaal werk je met 1 partij. Je weet dus direct wie je moet aanspreken én er zijn minder misverstanden en vertragingen.

  Wisselstukken

  De gepaste wisselstukken snel en correct voorzien kunnen is van groot belang om de vakman te helpen en zo de eindklant tevreden te stellen.  Bij VD HVAC hebben wij een accurate en nauwkeurige database met wisselstukken van alle grote internationale A -merken die er op de Belgische markt te verkrijgen zijn.  Of het Nu gaat om een onderdeel van een Brander, ketel of een thermostatische kraan, steeds de gepaste oplossingen aanbieden aan de meest competitieve prijs. Service staat bij VD in onze huisslogan " Service voor de vakman". 

   

  Opleidingen / evenementen

  Om als vakman je eindklant ook alle nieuwigheden aan te kunnen bieden, is het natuurlijk belangrijk om hiervan goed op de hoogte te zijn. Daarom geven wij regelmatig opleidingen over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in airco, verwarming, koeling, etc.

  Ook een fabrieksbezoek kan erg interessant zijn voor installateurs. Na een paar uur op de werkvloer van een fabrikant heb je echt feeling met de producten waarmee je werkt en het bedrijf erachter. Hoe komen ze tot die kwalitatieve producten? Hoe ecologisch werkt het bedrijf? Welke standaarden passen ze toe?

  Meerdere keren per jaar organiseren we ook evenementen zoals opendeurdagen, scholingsnamiddagen, een family day etc.

  Zowel klanten als medewerkers zijn hierbij meer dan welkom.

  Uitleendienst

  Wij hebben niet enkel de materialen, maar ook het passende gereedschap. En dit zowel in verkoop áls in bruikleen. Deze uitleenservice bieden we al lang aan en zorgt ervoor dat je ook hiervoor geen externe partij moet aanspreken.

  Uitzonderlijk een ontbramer, persmachine of haspel om vloerverwarming te plaatsen nodig? In plaats van gereedschap dat je niet op dagdagelijkse basis nodig hebt aan te kopen, kan je het gewoon van ons lenen.

  Samen bespreken we wat je exact nodig hebt en voor hoe lang. Wij bieden je dan een gepaste oplossing aan.

   

  VD Van Driessche nv

  Nijverheidszone Begijnenmeers 53
  1770 Liedekerke

  Contactgegevens

  Maandag 7.00 - 17.00
  Dinsdag 7.00 - 17.00
  Woensdag 7.00 - 17.00
  Donderdag 7.00 - 17.00
  Vrijdag  7.00 - 16.00